Küldetés

A bizalom a jó együttműködés lényege

1668. óta az UDDEHOLM egyesíti a tudást, az innovatív gondolkodást és a svéd acél speciális minőségét. Az évszázadok során sok értékes tapasztalatot szereztünk. Ez tette lehetővé számunkra, hogy mindig egy lépéssel versenytársaink előtt járjunk.


Történelmünk során az együttműködés partnereinkkel tevékenységünk alapvető részévé vált. Meghallgatva azokat, akik acéljainkat használják, magunk is tanulunk, fejlődünk. Üzleti tevékenységünk során kifelé és befelé egyaránt tekintve folyamatos kihívásokkal találkozunk. Ez az, ami felbátorít bennünket, hogy olyan nyitott környezetet teremtsünk, ahol új ötletek születnek, és ahol mindenki tudása gyarapodik.
Idejekorán kiépítettük kapcsolatainkat a tengeren túli vevőinkkel. Ez a globális jelenlét biztosítja a folyamatos növekedés bázisát, lehetővé téve számunkra, hogy partnereinknek új megoldásokkal szolgálhassunk.
Manapság, amikor a nemzeti határok egyre inkább megszűnnek, ez sokkal fontosabb, mint korábban bármikor.

Most, amikor az UDDEHOLM a világ vezető szerszámacél fejlesztőjévé, gyártójává és szolgáltatójává vált, bátran mondhatjuk, hogy Ön is megbízhat bennünk.

Mindannyian részesei vagyunk néhány alapvető értéknek: hogy az emberek, akikkel dolgozunk, sikerünk letéteményesei, hogy mindig partnereink igényeit kell szem előtt tartani és hogy a minőség soha nem lehet kompromisszum kérdése.

A logo


Jelenlegi logonk a 80-as évek elején keletkezett, amikor is alaptevékeny-ségünket a szerszámacélgyártásra koncentráltuk. Ma ezt a logot alkalmazzuk termékeinken, a termelésben és kereskedelmi egységeinknél szerte a világon.
A logo négy dolgot szimbolizál:
• Tekinthető úgy, mint az üstbe benyúló elektróda, amely a szerszámacél gyártást szimbolizálja.
• A jelkép lehet egy királyi korona, az ún. „acélmonarchia” koronája
• Az él környezetének lejtős vonalai gyártóüzemeink tetőszerkezetét is jelképezhetik
• Kihangsúlyozza Uddeholm márkanevünk első betűjét