Márka

A bizalom a jó együttműködés lényege

1668. óta az UDDEHOLM egyesíti a tudást, az innovatív gondolkodást és a svéd acél speciális minőségét. Az évszázadok során sok értékes tapasztalatot szereztünk. Ez tette lehetővé számunkra, hogy mindig egy lépéssel versenytársaink előtt járjunk.

Történelmünk során az együttműködés partnereinkkel tevékenységünk alapvető részévé vált. Meghallgatva azokat, akik acéljainkat használják, magunk is tanulunk, fejlődünk. Üzleti tevékenységünk során kifelé és befelé egyaránt tekintve folyamatos kihívásokkal találkozunk. Ez az, ami felbátorít bennünket, hogy olyan nyitott környezetet teremtsünk, ahol új ötletek születnek, és ahol mindenki tudása gyarapodik.

Idejekorán kiépítettük kapcsolatainkat a tengeren túli vevőinkkel. Ez a globális jelenlét biztosítja a folyamatos növekedés bázisát, lehetővé téve számunkra, hogy partnereinknek új megoldásokkal szolgálhassunk.Manapság, amikor a nemzeti határok egyre inkább megszűnnek, ez sokkal fontosabb, mint korábban bármikor.

Most, amikor az UDDEHOLM a világ vezető szerszámacél fejlesztőjévé, gyártójává és szolgáltatójává vált, bátran mondhatjuk, hogy Ön is megbízhat bennünk!