UDDEHOLM Team

Munkatársaink, ismereteik és tudásuk a legnagyobb hajtóerő vállalatunknál. Az Uddeholm lehetőségeinek és versenyképességének alapja a folyamatos fejlődés az új ötletekre és változásokra való nyitottság. Ez a garancia arra, hogy partnereink a lehető legjobb értéket kapják.

Különbözőség és egyezőség

Az Uddeholm valóban egy multinacionális vállalat. Bárhol belépünk az Uddeholm világába, eltérő hátterű, tapasztalatú emberekkel találkozunk. Egységesek vagyunk, mert mindannyian azon fáradozunk, hogy partnereink számára a legjobb szolgáltatást nyújtsuk.

Bizakodással a jövőbe

A jövő mindig tartogat sok, ma még ismeretlen kihívást. Noha a globalizáció és az ipari trendek változhatnak, bizalommal tekintünk a jövőbe bízva kollégáink együttes erejében szerte a világban.

Környezet

A tiszta jövő felé

Büszkék vagyunk környezetünkre, amit szeretnénk megőrizni a következő generációk számára. Ezért tevékenységünket úgy végezzük, hogy az a környezetet a lehető legkisebb mértékben terhelje. Acéljaink a legjobb minőségűek, hosszú élettartammal, melyeket újrahasznosított anyagok felhasználásával állítunk elő. Tevékenységünket az ISO 14001 szerint végezzük.